top of page

Дигитална реклама

64% от хората казват, че са били повлияни да купят нещо чрез гледане на видео онлайн. 52% от решенията за покупка могат да бъдат проследени през социалните мрежи. Хората прекарват достатъчно време онлайн, като смело можем да заявим, че това може да се счита за тяхна втора работа.

Онлайн е мястото, където са хората. За да достигнете до тях като малък бизнес, трябва да сте там, да изградите доверие за марката, под която се подвизава бизнесът Ви, да увеличите потенциалните клиенти и по този начин, да реализирате продажби. Ето защо дигиталната реклама е толкова важна.

Дигиталната реклама е рекламен материал, доставян на целева аудитория чрез дигитални платформи, включително социални медии, имейл, търсачки, мобилни приложения, партньорски програми и уебсайтове. Едно от основните предимства на дигиталната реклама е, че рекламодателят може да проследява в реално време успеха на кампанията. Целта на дигиталната реклама е неорганично да рекламира там, където се намират потребителите и да персонализира рекламите според предпочитанията на целевата аудитория.
bottom of page